Art Walk te zien bij ZAND Kunst & Cultuur

Foto: cc by sa Methoxyroxy Wikimedia

Verschillende kunstenaars van internationaal niveau exposeren dit weekend tijdens de Art Walk Zandvoort. De expositie is verdeeld over vijf locaties op wandelafstand door Zandvoort.

Gastkunstenaars

De Art Walk Zandvoort heeft nu haar lente editie waarbij ook diverse bekende gastkunstenaars exposeren bij de leden van ZAND Kunst & Cultuur. Els Dekker en Kees Juffermans zijn twee van deze gastkunstenaars. Zij exposeren in de Oude Mariaschool naast het werk van Marlène Sjerps. Op die plek is ook werk van Marga Duin te zien.

Muziek

Naast de kunst is er op zondag 24 april vanaf 15.30 ook muziek van Martien Keesmaat in de Oude Mariaschool te beluisteren. Keesmaat is bekend van bekend van o.a. Krater, Ruby Q en Danika. De Haarlemmer zal een aantal klassieke stukken op zijn gitaar spelen.

Horeca

De horeca speelt ook in op Art Walk Zandvoort met een speciaal Menu. Italian Restaurant MMX in de Haltestraat biedt een lunch aan. EVI aan de Zeestraat heeft hapjes en Eetcafé Sand heeft een diner waar ook het werk van Ellen Kuijl is te zien.

Zandvoorts Museum

Het Zandvoorts Museum is één van de locaties. Daar is nog steeds de overzichtstentoonstelling van Frans Molenaar te zien, maar exposeert Anneke Peereboom ook tijdens de Art Walk Zandvoort. De andere locaties zijn via een route met elkaar verbonden waarbij het Zandvoort Museum de laatste locatie van de route vormt.

De kunstroute

  1. Atelier Corbani op de Van Speijkstraat 104 met werk van Donna Corbani en Franz Bodner.
  2. Atelier Arvee op de Kostverlorenstraat 57 met werk van Arvee en Noor Brandt.
  3. Oude Mariaschool op de Koninginneweg 1 met werk van Marlène Sjerps, Marga Duin, Kees Juffermans en Els Dekker.
  4. Atelier Akwaaba op het Schelpenplein 12 met werk van Ellen Kuijl en Udo K. Geisler.

Als sluitstuk van de route is het Zandvoorts Museum te vinden op de Swaluestraat 1 met werk van Anneke Peereboom en de overzichtstentoonstelling van Frans Molenaar.

Cookieinstellingen