De Middelbare Meiden met ‘Meiden met Ballen’

Foto: Jaap Koper

De Middelbare Meiden brengen zaterdag 30 april de voorstelling ‘Meiden met Ballen’ in Theater De Krocht. De aanvang van de voorstelling is om 20.30.

De Middelbare Meiden

Annemarie Henselmans en Hanny Kroeze zijn de Middelbare Meiden in ‘Meiden met Ballen’. Het is volgens het tweetal vooral een dynamische voorstelling gelardeerd met enkele pareltjes uit eerdere programma’s. Ook nu weer muzikaal cabaret.

Meiden met ballen

Het is mooi geweest volgens het tweetal. Het is nu of nooit, er op of er onder, genoeg, fini, basta, afgelopen. Kortom de Middelbare Meiden zijn nu ‘Meiden met ballen’. Een belabberde conditie kan toch echt veel beter en de overtollige kilootjes moéten er hoed dan ook vanaf. Dat is waar het volgens Henselmans en Kroeze over gaat. De Middelbare Meiden gaan er vol in en wel direct…Met ingang van morgen.

Productie

Een voorstelling als ‘Meiden met ballen’ gaat niet vanzelf. Ook nu weer zijn Rob Hogenkamp en Rob Roeleveld twee onmisbare schakels in de muzikale cabaretvoorstelling. De regie is van Jan Simon Minkema die ooit te zien is geweest in de NCRV jeugdeserie ‘De familie Knots’.

Informatie

De voorstelling duurt anderhalf uur zonder pauze. Een kaartje kost € 15,= waarbij de consumptie en bitterballen zijn inbegrepen. Voorverkoop kan bij Theater De Krocht en reserveren kan ook via [email protected] of via 023-5732523.

Cookieinstellingen