Amusement, straattheater en plezier bij Voorjaarsmarkt

Foto: Jaap Koper

De komende voorjaarsmarkt van zondag 29 mei in het centrum van Zandvoort kent een uitgebreid programma met amusement en plezier. Naast dit alles zijn er meer dan 300 kramen te zien, waar bezoekers en handelaren vanuit het hele land naar Zandvoort komen om te kopen en te verkopen.

Omvang

De omvang van de jaarmarkten zijn gegroeid. Dat komt onder meer door de aankleding van de markt, waarbij verschillende kramen blauw en geel zijn gekleurd. Naast de verschillende handelaren zijn ook de Zandvoortse winkeliers vertegenwoordigd.

Louis Davidscarré

Door de werkzaamheden die de gemeente Zandvoort uitvoert, is er dit jaar voor de voorjaarsmarkt minder plaats om met een kraam te gaan staan. De bouwwerkzaamheden aan de Louis Davidsstraat zijn in een afrondende fase en binnenkort start de gemeente ook met wegwerkzaamheden, waardoor er minder plaats is voor handelaren die via een kraam hun goederen willen verkopen.

Straattheater

Op de voorjaarsmarkt is straattheater te zien, waarmee de organisatoren hopen het succes van de voorgaande jaren te evenaren. Naast het straattheater komt er ook een kinderdraaimolentje en lopen er verschillende attracties over de markt. Dat laatste is zowel voor kinderen als volwassenen.

 

Acties

De jaarmarkten staan volgens de organisatoren erom bekend vanwege de acties en de kortingen die op verschillende goederen wordt gegeven. Voor de voorjaarsmarkt verwachten de organisatoren veel nieuwe collecties tijdens deze periode.

 

Cookieinstellingen