Dierentehuis Kennemerland krijgt vrijwilligersprijs 2015

Foto: Jaap Koper

Het Dierentehuis Kennemerland heeft gistermiddag uit handen van burgemeester Niek Meijer de vrijwilligersprijs van 2015 gekregen. Volgens de jury die uit Maaike Koper, Rob de Graaf en Gerrie Rutte bestaat, zijn twee organisaties geweest, die dicht bij elkaar hebben gelegen, waarbij het Dierentehuis Kennemerland uiteindelijk heeft weten te winnen.

Vrijwilligers

De jury van de Vrijwilligersprijs 2015 Zandvoort Jaap KoperDat vrijwilligers belangrijk in Zandvoort zijn, blijkt ook nu weer tijdens de middag van de prijsuitreiking in Pluspunt. Vrijwilliger zijn doe je niet zo maar, je doet het met je ziel en zaligheid. De Vrijwillige Brandweer Zandvoort heeft de aanmoedigingsprijs gekregen, omdat het juist bij de brandweer nogal wat vraagt van de omgeving die bij nacht en ontij erop uit trekken.

Genomineerden

De andere genomineerden zoals het Zandvoorts Museum en de verkeersregelaars in Zandvoort hebben ook laten zien, wat zij voor Zandvoort betekenen. Het museum organiseert om de zes weken een nieuwe expositie die door vrijwilligers wordt gedaan. De verkeersregelaars zijn vaak te vinden bij de typische Zandvoortse evenementen, zoals de jaarmarkt, de nieuwjaarsduik en de diverse vierdaagse evenementen. Martine Joustra van de verkeersregelaars heeft daar ook iets bijzonders gezegd. ,,Als wij vriendelijk zijn, zijn de mensen vriendelijk terug”.

Cookieinstellingen