Levensgroot Labyrint deze zomer op Badhuisplein

Foto: Pixabay

Een levensgroot labyrint is de komende zomer een unieke attractie op het Badhuisplein. Het labyrint zal van 11 tot en met 24 juli 2016 voor bezoekers en inwoners te zien zijn.Reizende attractie

Het levensgrote labyrint is een reizende attractie en is op verschillende plaatsen in Nederland te zien. Elke plaats krijgt zijn of haar labyrint in een unieke vorm. Ook de route is uniek, waarbij zowel de inwoners als de bezoekers van Zandvoort de uitdaging kunnen aangaan om de uitgang van het doolhof te vinden op het Badhuisplein.

Evenementen

De komende maanden vinden de nodige evenementen plaats, zoals de zomermarkt, enkele muziekfestivals en het Zandsculpturenfestival.,,Het Labyrint is een waardevolle aanvulling op de lijst met reeds geplande activiteiten en evenementen deze zomer in Zandvoort”, zegt wethouder Gerard Kuipers.

City Skyliner 

Eerder is het de bedoeling geweest om een City Skyliner in de zomer van 2016 te laten komen. Alleen is daar aanvullend onderzoek voor nodig geweest om de veiligheid te kunnen garanderen van de 81 meter hoge uitkijktoren. Het doel is nu om de City Skyliner binnen te halen in de zomer van 2017.

Bron: Gemeente Zandvoort

Cookieinstellingen