Wild! Drive In bioscoop trekt belangstelling

Foto: Jaap Koper

De Wild! Drive In bioscoop op het parkeerterrein van paddock 3 op het Circuit Park Zandvoort trok de nodige belangstelling. De VVV Zandvoort was tevreden over het verloop van de avond. Een ruwe schatting van Zandvoort.nieuws.nl leverde tussen de twintig en veertig auto’s die de VVV ontving op het parkeerterrein.

Films

De Wild! Drive In bioscoop was de afsluiting van de herfstvakantie. De bezoekers konden kijken naar Zootropolis en The Jungle Book. Tijdens de avond kregen de mobiele bioscoopbezoekers het geluid mee over de autoradio die zij op een aparte frequentie konden ontvangen. Vooraf konden bioscoopbezoekers meebeslissen over de filmkeuze.

Nieuw

Lana Lemmens van de VVV Zandvoort had ook nog iets nieuws bedacht voor de Wild! Drive In bioscoop. De filmliefhebbers konden bij de nodige trek via een sms een bestelling plaatsen, zodat deze werd afgeleverd.

Plezierig

Een bezoeker van de Wild! Drive In bioscoop vond de ontvangst al plezierig. ,,Je werd naar je plek begeleid en je kon zien dat ze er plezier in hadden”, zo klonk uit het de mond van de filmliefhebber. Of zoals het vorig jaar bij iemand gebeurde dat die een paar dagen later nog de popcorn in de auto terugvond.

Persoonlijke beleving

Wat ook terug kwam, was vooral de persoonlijke beleving tijdens de Wild! Drive In bioscoop. ,,In de eigen auto heb je geen last van bijgeluiden”, zo vertelde een bioscoopbezoeker. Lekkere dingen had deze bezoeker ook bij de hand. ,,Ze kwamen nog net niet met rolschaatsen om je natje en je droogje brengen”, klonk het uit de auto.

Cookieinstellingen