SV Zandvoort wint van De Brug

Foto: Jaap Koper

SV Zandvoort pakte vandaag een kleine overwinning tegen het Haarlemse De Brug. De Zandvoorters wonnen het duel met 2-3 en eindigden met tien spelers, omdat Ron Kaales twee keer tegen geel op liep. Door deze overwinning behield de ploeg de tweede plek in de competitie.

Moed

Arnold Jongejan
Arnold Jongejan

SV Zandvoort kwam door twee doelpunten van Maurice Moll en Boy Visser gemakkelijk op 0-2. Na de 1-2 gaf het volgens trainer Laurens ten Heuvel De Brug enige moed om terug te komen in de wedstrijd. Vlak voor rust scoorden de Haarlemmers de aansluittreffer.

Rood

,,Daarna moesten we met tien man verder, omdat Ron Kaales twee keer geel had gekregen”, vertelde Ten Heuvel na afloop. De oefenmeester was het totaal niet eens met de beslissing van de scheidsrechter, omdat het in de ogen van Ten Heuvel geen overtredingen waren.

Zorgvuldig

,,Als we iets zorgvuldiger waren omgesprongen met de kansen, had het wel 1-6 kunnen zijn”, stelde Ten Heuvel na afloop. Nu maakte SV Zandvoort het zichzelf nog lastig. Na het vertrek van Kaales speelde de ploeg compacter, liep het uit naar 1-3, maar kwam De Brug nog terug tot 2-3. Het derde doelpunt kwam van Koen Michielsen. Arnold Jongejan is bij SV Zandvoort uitgeroepen als ‘Man van de wedstrijd’.

Cookieinstellingen