Ibizamarkt op 30 mei in Zandvoort

Foto: Hip and Happy Events

Ook dit jaar is er weer een Ibizamarkt in Zandvoort. Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) zal het voor het derde achtereenvolgende jaar dat het geval zijn.

Meer aanbod

Voor dit jaar breiden zij deze Ibizamarkt uit met meer aanbod, beleving, food, drinks en livemuziek. De markt is geïnspireerd op de hippiemarkten van Ibiza. Een markt waar moderne hippies originele handgemaakte, hippie en bohemian producten aanbieden waaronder fashion, sieraden, beautyproducten, (lifestyle)accessoires, kunst, vintage en (biologische) lekkernijen.

Dagje uit

De organisatoren van Hip and Happy Events willen de bezoekers van de Ibizamarkt een uniek dagje uit bieden. Dat willen ze dit jaar bereiken met allerlei kleurrijke kraampjes, sfeervolle tentjes en originele
fashiontrucks waar de bezoeker ook kan genieten van extra beleving, zoals onder andere spirituele readings, massages, vinyl dj, Spaanse gitaarmuziek, een hippie picknick en een yogales aangeboden door lokale ondernemer en Zenzo Yoga.

Gratis toegankelijk

De markt vindt plaats van 12.00 tot 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Naast deze extra grote Ibizamarkt kunnen bezoekers dit jaar ook de wekelijkse hippie markten weer terugverwachten op het Badhuisplein. De Hippie Boulevard markten vinden vanaf 12 juli t/m 16 augustus elke vrijdag plaats.

Tournee

De markt is een tournee. Liefhebbers die willen weten waar ook de andere markten zijn, kan terecht op de website van Hip and Happy Events. Daar is een overzicht te vinden van de markten die nog gaan komen.