Stichting Zandvoortse Vierdaagse organiseert 17e Fietsvierdaagse in de laatste week van juni

Foto: Stichting Zandvoortse Vierdaagse

In de laatste week organiseert de Stichting Zandvoortse 4 daagse weer de Fietsvierdaagse. Het is voor de zeventiende keer dat de fietsvierdaagse wordt gehouden en deze vindt plaats vanaf dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni.

Start

De dagelijkse start is vanaf 18.30 en alle vier de dagen beginnen de deelnemers vanaf de Protestantse Kerk aan het Kerkplein in het centrum van Zandvoort. Ook dit jaar zien de deelnemers weer het nodige van de omgeving. De fietsers kunnen over verschillende uitgezette routes rijden van ongeveer 15 tot 17 km.

Alle richtingen

De fietsroutes gaan door de duinen en in alle richtingen en zijn rond Zandvoort, Bentveld, Bloemendaal en Heemstede. Wie wil deelnemen kan een deelnemerskaart kopen voor € 6,00 .Hierbij is een lotnummer in begrepen. Na de laatste avond en binnenkomst van de laatste deelnemer is er een trekking op het Kerkplein. Tijdens de fiets4daagse zijm er loten te koop voor € 1,00.

Voorverkoop

Deelnemerskaarten zijn ook nu weer te krijgen bij de bekende verkoopadressen. De kaarten zijn verkrijgbaar bij onder meer Versteege Wielersport Haltestraat, Rabbel Kerkplein en Bruna aan de Grote Krocht. Ook zijn kaarten te koop van 18:00 tot 22:00 uur bij Ankie Miezenbeek in de Haarlemmerstraat 12 of bij Renalda De Jong in de Helmersstraat 48. Meer info is te vinden op www.zandvoorts4daagse.nl