Pianorecital met jong talent in Protestantse Kerk Zandvoort op zaterdag 22 februari

Foto: Fidosi Kerchev - aangeleverd

Naast een pianorecital op zondag 16 februari in de serie Kerkplein Concerten, zal er nog een pianorecital plaatsvinden met het jonge talent Fidosi Kerchev op zaterdag 22 februari in dezelfde kerk aan het Kerkplein. De Stichting Classic Concerts speelt hier een minder grote rol, maar stelt wel een vleugel beschikbaar waarop Kerchev de pianorecital laat horen.

Schimmel

De vleugel is een Schimmel en daar zal Kerchev onder meer de Sonate “Appasionata” van Beethoven laten horen. Dit evenement “The Extraordinary Event” wordt georganiseerd door een goede vriend van Fidosi, zijn naam is Borishlav (Bobo). Deze is de vaste pianist van The Beach Pop Singers en sinds enige maanden ook pianist bij Music All In, beide uit Zandvoort. Bobo studeert klassiek piano aan het conservatorium in Amsterdam en ontwikkelt zich als professioneel manager.

Achtergrond

De getalenteerde pianist zelf studeert momenteel aan het conservatorium van Brussel en heeft al diverse prijzen van pianocompetities op zijn naam staan. Naast recitals, speelt hij ook met diverse orkesten een scala aan pianoconcerten. De dag voor dit mooie concert, zal hij spelen voor de koningin van België.

Toegang

Wie toegang wil krijgen tot deze pianorecital kan online kaarten kopen. door 10 euro over te maken op, NL82 INGB 0794 3767 46 ten name van Borishlav. Benchev. De kaarten zijn ook te koop aan de deur. Alleen dan kosten ze 15 euro. Volgens de organisatoren krijgt de bezoeker een concert wat wordt gespeeld door twee unieke jonge mensen. In de pauze is er voor elke bezoeker een hapje en een drankje. Het concert is in de Protestantse Kerk aan de Poststraat 1 op 2042 HA Zandvoort. De aanvang is om 19.30 uur.

Reacties

Cookieinstellingen