NKC Camper Experience op Circuit Park Zandvoort

Foto: Wikipedia Sarah Kudling cc by sa 3.0

De NKC Camper Experience is een nieuw thema evenement op het Circuit Park Zandvoort. Het evenement rondom de camper begint op vrijdag 22 april en duurt tot en met zondag 24 april.

Gevarieerd

Het weekend biedt tal van gevarieerde programmaonderdelen. Zo kunnen deelnemers een noodstop maken met een camper van een ton, met het vervoermiddel op de baan van BMW Driving Experience Slotemakers en met een 4×4 over ruig terrein rijden. Daarnaast kunnen liefhebbers rondkijken op het gebied van nieuwe dingen die met de camper hebben te maken.

Rondom

Naast deze onderdelen die direct met de camper hebben te maken is er rondom het thema weekend ook nog andere activiteiten die minder direct te maken hebben met de kampeerwagen. Zo geeft Martin Gaus een workshop ‘Hond mee op vakantie’.

Asfalt

Voor weekendbezoekers van de NKC Camper Experience start de eerste dag al om 9.00. Zo kunnen deze bezitters van hun vervoermiddel over het asfalt van het circuit rijden. De organisatoren hebben er voor gezorgd dat mensen langs de pits en over de finishstreep, kunnen rijden waarna zij op de foto kunnen gaan met echte racewagens.

Duinengebied

Het evenement is zo opgezet. dat ook andere deelnemers kunnen overnachten op het Circuit Park Zandvoort. Het circuit ligt in een duinengebied wat volgens de organisatoren de mogelijkheid biedt om ook met andere liefhebbers ervaringen uit te wisselen onder de luifel van de camping.

Toename

De NKC Camper Experience komt niet zo maar uit de lucht vallen. Organisator NKC heeft vorig jaar juni gemeld dat het aantal kampeerwagens de laatste jaren fors is toegenomen. Volgens de organisatie rijden inmiddels ruim 90.000 campers rond in ons land, zes jaar geleden zijn dat er 60.000 geweest.

Cookieinstellingen