Zandvoort gaat Wild

Foto: Jaap Koper

In de maand oktober gaat Zandvoort weer Wild! De VVV Zandvoort heeft ter afsluiting van het zomerseizoen en vanwege van de bronsttijd onder de herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen dit als centrale thema voor de toerist en inwoner in Zandvoort.

Activiteiten

Tijdens Zandvoort goes Wild! zijn er verschillende activiteiten te beleven. Daarnaast zijn er in het dorp verschillende Wild!-menu’s te krijgen en bestaat de mogelijkheid om in de natuur rondom Zandvoort aan Zee van dichtbij ervaren.

Burlwandelingen

Zo zijn er in deze maand de Burlwandelingen waarin de bezoeker aan de Amsterdamse Waterleidingduinen de mogelijkheid kan treffen om de mannelijke herten te kunnen horen. Een gids gaat met de deelnemers aan de excursie in de duinen in op zoek naar herten. Door de grote populatie in dit gebied, is de kans aanwezig om met eigen oren het burlen te horen en is er ook de kans om te zien hoe de herten het fysieke gevecht met elkaar aangaan. Daarnaast zijn er wandelingen en ruitersafari’s door het wisenten gebied mogelijk. Voor de liefhebber de kans om dichtbij een echte Europese bizon te komen.

Drive In

Net als afgelopen jaar van Zandvoort gaat Wild! is er de Wild! Drive-in Bioscoop op Circuit Park Zandvoort op 22 oktober! Wie een film gaat kijken, kan het geluid via de autoradio beluisteren. Afgelopen jaar is onder meer de film The Fast and Furious vertoond. Dit jaar zijn er ook twee films te zien die te maken hebben met het centrale thema.

'

Reacties

article
5093
Zandvoort gaat Wild
In de maand oktober gaat Zandvoort weer Wild! De VVV Zandvoort heeft ter afsluiting van
https://zandvoort.nieuws.nl/agenda/5093/zandvoort-gaat-wild/
2016-10-11T15:14:18+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2016/10/11151231/IJsbeer-Zandvoort-goes-Wild-Jaap-Koper.jpg
Amsterdamse Waterleidingduinen, Burlwandelingen, Drive-in Bioscoop, Wild
Agenda