Zandvoort Loopt op zondag 6 november

Foto: Jaap Koper

Op 6 november is er weer Zandvoort Loopt. Net als eerdere edities is het weer mogelijk om een keuze te maken tussen de 5 of 10 kilometer.

De route

Het heeft de organisatoren de nodige denkwerk gekost, maar inmiddels is het parcours over 5 kilometer duidelijk. Deze voert grotendeels over één van de mooiste bezienswaardigheden van Zandvoort, namelijk het strand. Het parcours van de 10 kilometer loopt deels door beschermd natuurgebied en net als de 5 kilometer zullen de deelnemers over deze afstand over het strand lopen.

Boulevard

Voor de 5 kilometer zullen de deelnemers na de start op de boulevard lopen in zuidelijke richting en voert het parcours verder het strand op. Bij paal 69 is het keerpunt waarop de hardlopers weer richting de finish bij Beachclub no5 zullen gaan. Volgens de organisatie van Zandvoort Loopt is het een uitdagende route.

Goed doel

Een Zandvoort Loopt zonder een goed doel wat daar aan is verbonden, is geen Zandvoort Loopt. De deelnemers kunnen op de website zelf kiezen. De organisatoren hebben een selectie gemaakt uit de aangedragen goede doelen en tot en met zondag 30 oktober kunnen potentiële deelnemers stemmen op de Facebookpagina van Zandvoort Loopt.

Deelname

Deelname aan één van de twee afstanden kost 15 euro waarin een medaille voor de prestatie in is meegenomen. De start is op zondag 6 november om 11.00 uur in Zandvoort bij Beachclub No5. Inschrijven kan via het inschrijfformulier van Zandvoort Loopt.

'

Reacties

article
5232
Zandvoort Loopt op 6 november
Op 6 november is er weer Zandvoort Loopt. Net als eerdere edities is het weer
https://zandvoort.nieuws.nl/agenda/5232/zandvoort-loopt-op-zondag-6-november/
2016-10-20T17:36:33+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2015/12/20212451/Zandvoort-Loopt-Natuurbrug-Zandvoort-Jaap-Koper.jpg
Beachclub No.5, Zandvoort Loopt
Agenda