Hartenstrijd tijdens Ladies Night bij Circus Zandvoort

Foto: Jaap Koper

Hartenstrijd is de film die tijdens de Ladies Night op 27 oktober te zien zal zijn in het Circus Zandvoort. De avond begint om 19.30 en de kaarten zijn te koop voor € 13,50 per persoon aan de kassa van Circus Zandvoort.

Hartenstrijd

De film die voor oktober op het programma staat is de film Hartenstrijd. Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks.

Emotioneel

Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan.

Experiment

Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Ladies Night

Volgens Circus Zandvoort past de film Hartenstrijd voor deze speciale avond, omdat de Ladies Night speciaal een avond voor de dames is. Het is een avond uit om met vriendinnen, bij te kletsen, een filmpje te pakken, nog meer bijkletsen met uiteraard een hapje en een drankje erbij. De dames die de Ladies Night bezoeken, krijgen ook nog een tasje vol verrassingen. De films tijdens deze speciale avonden zijn wisselend van thema. De ene keer kan het een romantische komedie zijn, dan weer een musical maar ook een tranentrekker behoort tot de mogelijkheden.

 

'

Reacties

article
5273
Hartenstrijd tijdens Ladies Night
Hartenstrijd is de film die tijdens de Ladies Night op 27 oktober te zien zal
https://zandvoort.nieuws.nl/agenda/5273/hartenstrijd-tijdens-ladies-night-circus-zandvoort/
2016-10-24T17:01:25+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2016/03/01132140/Circus-Zandvoort-1-Jaap-Koper.jpg
Circus Zandvoort, Hartenstrijd, Ladies Night
Agenda