Seniorenweekend in Zandvoort

Foto: PR VVV Zandvoort

Op 5 en 6 november organiseert de Zandvoortse VVV het nationale seniorenweekend. De officiële naam is het nationale 50+ weekend die in het teken staat voor de actieve vijftig plusser.

Zandvoortse ondernemers

Voor de Zandvoortse ondernemers is het volgens de VVV weer de kans om te laten zien wat Zandvoort allemaal te bieden heeft. De meeste ondernemers, maar ook organisaties organiseren dit weekend namelijk een keur aan workshops en bij een groot aantal winkels, restaurants. De vijftig plussers kunnen in aanmerking komen voor verschillende kortingsacties.

Activiteiten

De verschillende activiteiten zijn terug te vinden op www.nationale50plusdag.nl Op deze website staan een overzicht van alle activiteiten en acties die in het seniorenweekend plaats zullen vinden. Zo zijn er gratis wandelingen met gids over Circuit Park Zandvoort, door de Amsterdamse Waterleidingduinen waar de bezoekers op zoek gaan naar herten. Een andere mogelijkheid is om met een gids door het oude Zandvoort te gaan. Nieuw dit jaar is een Wisentenwandeling door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Sportief en cultureel

Zo hebben de organisatoren ook aan de sportieve en culturele 50-plusser gedacht. In het seniorenweekend is er ruimte voor activiteiten als duiken, mountainbiken en paardrijden. Wie meer van culturele, smaakvolle of creatieve activiteiten houdt, zijn er ook mogelijkheden. De VVV Zandvoort raadt wel aan om zich van tevoren en snel aan te melden.

Kortingsbonnen en reducties

Deelnemers aan het Nationale 50+Weekend kunnen langs gaan bij de VVV Zandvoort voor een gratis goodiebag vol met kortingsbonnen en cadeautjes. Tijdens het Nationale 50+ Weekend parkeren deelnemes in het centrum en op de boulevard tegen een gereduceerd tarief.

Bron: VVV Zandvoort

'

Reacties

article
5348
Seniorenweekend in Zandvoort
Op 5 en 6 november organiseert de Zandvoortse VVV het nationale seniorenweekend. De officiële naam
https://zandvoort.nieuws.nl/agenda/5348/seniorenweekend-in-zandvoort/
2016-10-31T15:16:33+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2016/10/31151614/Seniorenweekend-PR-VVV-Zandvoort.jpg
Nationale 50+ weekend, seniorenweekend, VVV Zandvoort
Agenda