Art & More en Trio Chapeau in Zandvoorts Museum

Foto: Jaap Koper

Het Zandvoorts Museum heeft de komende weken weer de nodige activiteiten. Op 30 november is er Art & More en op 4 december is er het Museumpodium met het Trio Chapeau.

Art & More in het Zandvoorts Museum

Op woensdag 30 november is om 14 uur in het Zandvoorts Museum de poppenkastfilm ‘Zandvoort’ te zien. Na afloop krijgen de jonge bezoekers een glas limonade met een mooie kleurplaat. Met de Museumkaart is de toegang voor iedereen helemaal gratis. Daarnaast krijg elke bezoeker van Art & More een set van 5 ansichtkaarten met het mooiste van het Zandvoorts Museum.

Rondleiding

Voorafgaand aan de poppenkastfilm tijdens Art & More geven vrijwilligers van het Zandvoorts Museum een rondleiding door het museum met allerlei voorwerpen van vroeger. Misschien krijgen de bezoekers dan de vraag hoe de wasknijpers er uit hebben gezien.

Schilderijen

In het Zandvoorts Museum zijn heel veel schilderijen van Zandvoort vroeger en nu. Het is het cultuur historisch overzicht uit de depots van het museum. Tijdens het DNA van Zandvoort of Zandvoorts DNA is het Zandvoorts Museum omgevormd tot een groot depot waarin het museum de bezoekers zoveel mogelijk laten zien wat er allemaal in de opslagplaatsen van het museum staat.

Trio Chapeau

Op zondag 4 december is er weer het museumpodium. Ook hier is er een rondleiding vanaf 14.00 waarin het DNA van Zandvoort is te zien. Het Trio Chapeau bestaat uit Papa Luigi (Louis Schuurman), zangeres Claudia d’Evelina en pianist Gert-Jan van Amsterdam.

Repertoire

Het repertoire van Trio Chapeau bestaat uit Nederlandse en Franse chansons. Zo zijn chansons van Edith Piaf Michel LeGrand, Jacques Brel en Astor Piazolla te beluisteren. Het optreden van het muzikale drietal begint om 15.00. De toegangsprijs is € 3 of op vertoon van de museumjaarkaart.

Reacties

Cookieinstellingen