Truus Pijpers exposeert in Pluspunt Zandvoort

Foto: Pluspunt - aangeleverd

Truus Pijpers exposeert met haar prachtige schilderijen tot en met februari komend jaar in de ontvangstruimte van Pluspunt. Het is een kleurrijk geheel geworden.

Truus vertelt: “Nadat ik gestopt was met een fulltimebaan heb ik mij meer kunnen verdiepen in het schilderen. Met behulp van verschillende leermeesters heb ik leren spelen met kleuren. Vooral felle kleuren spreken mij zeer aan.

Het materiaal en de techniek waarmee ik werk zijn wisselend: scheurtechniek, gesso, zand en papier en dat alles met acryl in felle kleuren. Op dit moment spreekt abstract werk mij het meeste aan.

Het lijkt vaak eenvoudig, maar is o, zo lastig. Dagen, ja zelfs nachten kan ik er in gedachten mee bezig zijn. Al schilderend verbaast het mij elke keer weer dat er vaak totaal iets anders op het doek komt dan ik in mijnhoofd had. Zo blijft het steeds weer boeiend en spannend en ga ik met veel plezier verder.

Ik heb mijn werk meerdere keren mogen exposeren en in Zutphen, twee keer Hengelo en in Ruurlo.”

Exposeren in Pluspunt
In Pluspunt is regelmatig nieuwe amateurkunst te bewonderen. Pluspunt wil een laagdrempelig podium zijn voor aankomend talent. Met name kunstenaars die nog niet zijn opgenomen in het gangbare kunstcircuit worden uitgenodigd bij Pluspunt een tentoonstelling te realiseren. Zij krijgen de vrijheid te experimenteren met de ruimte die letterlijk en figuurlijk wordt aangeboden. Het streven is een gevarieerd programma samen te stellen, waarin diverse disciplines aan bod komen.

Wanneer u interesse heeft om te komen exposeren, of een schilderij van een expositie te kopen, neem dan contact op met Yolande Gooszen, tel 5740330 of e-mail

Cookieinstellingen