Start GGD vaccinaties zorgmedewerkers regio Kennemerland op 15 januari

GGD Kennemerland start op 15 januari met het vaccineren van zorgmedewerkers in onze regio. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. De regio’s Hart voor Brabant, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Drenthe en Haaglanden zijn vorige week gestart.

Zorgmedewerkers met cliëntcontact eerst
Alle zorgmedewerkers van 18 jaar en ouder die direct contact hebben met cliënten komen vanaf 15 januari aanstaande in aanmerking voor een vaccinatie tegen corona. Stagiaires, leerlingen, ZZP’ers en uitzendkrachten vallen hier ook onder. Als eerste worden zorgmedewerkers die direct cliëntcontact hebben binnen de verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen per brief door hun werkgever uitgenodigd.

Afspraak maken alleen op uitnodiging
Je kunt alleen een afspraak maken voor de vaccinatie nadat je een uitnodigingsbrief van je werkgever hebt ontvangen. Heb je geen persoonlijke uitnodiging (dus op eigen naam) gekregen? Neem dan contact op met je werkgever. De GGD’en geven de vaccinatie op verschillende locaties in het land.

Het vaccineren van de zorgmedewerkers vindt plaats in hal A op het parkeerterrein P4 van Airport Amsterdam Schiphol, Loevesteinserandweg, 1171 PK Badhoevedorp, waar nu ook de XL-teststraat is geplaatst.

Coronavaccinatie.nl
De eerste vaccinatie is 6 januari gezet. Op de website www.coronavaccinatie.nl is informatie over de vaccinatie tegen corona te vinden. Hier vindt u ook wanneer wie aan de beurt is.

Reacties

Cookieinstellingen