Aanpassingen Lockdown Pluspunt Zandvoort

Foto: Jaap Koper

Door alle ontwikkelingen om ons heen en om deze een stapje voor je blijven schort Pluspunt Zandvoort al haar groepsactiviteiten op tot na de huidige Lockdown. Wel zijn er enkele uitzonderingen.

De uitzondering is dagbesteding voor kwetsbaren en de huiskamer van het Jongerenwerk. Verder blijft de Belbus rijden om mensen de gelegenheid te geven om boodschappen te doen, naar de huisarts te gaan etc. Ook de Plusdienst kan men gewoon blijven bellen voor hulpvragen en het bestellen van de Belbus: 023-5717373.

Luisterend oor
Wie even zijn/haar verhaal kwijt wilt, of gewoon even wilt babbelen kan met Christa van de Plusdienst bellen op donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Zij biedt graag een luisterend oor en denkt met een ieder mee om een oplossing te vinden voor eventuele problemen (dit wordt waarschijnlijk de komende tijd nog uitgebreid met meer dagen en uren).

Pluspunt wil hiermee een bijdrage leveren aan de bestrijding van het virus en vindt het belangrijk deelnemers, vrijwilligers en beroepskrachten te beschermen tegen een mogelijke besmetting nu ook de Britse variant steeds verder oprukt.

Cookieinstellingen