Jeugd Zandvoort is het eens: Super Max Super Max Super Max!

Dinsdag 31 augustus, rond de klok van 10:30 uur verschenen op het Badhuisplein in Zandvoort journalisten, cameramensen en fotografen en vele scholieren. Ook burgemeester David Moolenburgh kwam een kijkje nemen. Er zou rond die tijd sprake zijn van een verrassing op deze toch al feestelijke locatie.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op een foto voor uitvergroting)

Feestelijk ziet het Badhuisplein er zeker al uit. Een Reuzenrad en voor de kids een Kartbaan, temidden van kleurrijke  attributen. Wat zou er dan toch te beleven zijn rond 10:30 uur? De jeugd scandeerde massaal: SUPER MAX SUPER MAX!

Allereerst verscheen en een auto met een reuze aanhanger, bedekt met zeildoek.Het toegestroomde publiek hield de adem in. Zou Max Verstappen er in liggen te slapen? Het duurde niet lang voordat het duidelijk werd welke verrassing men voor de formule I-fans in petto had. Kijkt u zelf maar…De racebolide van Max Verstappen werd zorgvuldig van de aanhanger gereden. (zie ook openingsfilmpje) Tot dinsdagavond 20.00 uur kunnen (konden) fans hunt F1-hart ophalen Burgemeester Moolenburgh overweegt wellicht zijn huidige auto om te ruilen, voor wat we in Nederland een Rode Stier Ferrari plegen te noemen. Hij stond ook andere media te woord…. Indrukwekkend de auto van Max, zeker ook de cockpit van de raceauto!Max zelf liet zich helaas niet zien. Dat zou wel de ultieme verrassing zijn geweest! Volgens insiders verbleef hij dat moment in Zeist en hij zou zich volledig willen afzonderen tot te grote dag. We gaan het beleven. Aan de overzijde van het Badhuisplein werd het enthousiasme voor de komende races ook zichtbaar ‘uit de doeken gedaan’Hieronder nog enkele foto’s

 

 

 

Cookieinstellingen