Sluiting VVV-balie Zandvoort

Foto: Wim Meijer Fotografie

De VVV-balie in Zandvoort sluit per 13 december haar deuren. Directie en bestuur van Zandvoort Marketing hebben eind 2020 de lastige beslissing genomen de informatiebalie te sluiten.

Bron Zandvoort Inside:

Met de sterk afnemende bezoekersaantallen de afgelopen jaren was dit besluit onvermijdelijk. Het afgelopen jaar is benut om te zorgen dat de gastvrijheidsbeleving in de toekomst wel gewaarborgd blijft.

De (potentiƫle) bezoekers van Zandvoort zoeken en verkrijgen hun gewenste informatie en inspiratie grotendeels online. Via de Visitzandvoort website, social kanalen en nieuwsbrief.

Zandvoort Marketing werkt continu aan het verbeteren van haar online kanalen en zal dit ook blijven doen, met als doel om de digitale gastvrijheid te optimaliseren. Maar bezoekers zullen live ontmoetingen, authentieke en lokale verhalen en belevingen ook in de toekomst blijven waarderen. Er is hier in de nieuwe plannen dus ook rekening mee gehouden. En ook om informatie over Zandvoort op verschillende plekken en vaker beschikbaar te hebben, zodat mensen die in Zandvoort zijn zich goed kunnen oriƫnteren op wat er te doen is in de badplaats.

Zandvoort Marketing begrijpt dat het sluiten van de informatiebalie een behoorlijke verandering zal zijn maar is ervan overtuigd dat het bereik en het aantal contactmomenten met de bezoekers van Zandvoort met de nieuwe invulling sterk kan toenemen.

Cookieinstellingen