Booklidays verhuurt veilig en rendabel woon- of vakantieruimte aan toeristen

Foto: Charles Duijff

Advertorial: Eigenaren van woon- of vakantieruimten kunnen deze nu veilig en rendabel verhuren aan het Zandvoortse Booklidays. De degelijke onderneming is gevestigd aan het Burgemeester van Fenemaplein 6 in Zandvoort en is al vele jaren gespecialiseerd in de verhuur van particuliere woningen of vakantiehuizen aan toeristen die Zandvoort en omgeving bezoeken.

Solide onderneming

Eigenares en beheerster Petra Mardikjan vertellen hoe zij in 2014 van start zijn gegaan met Booklidays. Het tweetal heeft het vier jaar geleden overgenomen van een Zandvoorts paar die indertijd zijn geëmigreerd naar Spanje.

Bestaand bedrijf

Booklidays is de nieuwe naam van het reeds jaren bestaand bedrijf ‘Home Holiday’ Petra zelf heeft al lange tijd positieve ervaring met Home Holiday. Zij verblijft regelmatig in het buitenland en verhuurd haar appartement via deze onderneming.

Super tevreden

,,Ik was daar super tevreden over” vertelt ze. Voorheen heeft zij minder positieve ervaringen met tijdelijk verhuur van haar woning gehad en is ze aanvankelijk huiverig geweest om die stap opnieuw te zetten. Nadat zij weer enkele maanden naar het buitenland is gegaan, komt ze via een reclame-flyer in contact met Home Holiday en heeft zij ervaren hoe verhuur ook veilig en zorgeloos kon. De toenmalige eigenaren vragen Petra in 2014 of zij het beheer in Zandvoort wil overnemen. Vanaf 2015 is zij dat gaan doen en neemt zij het bedrijf over.

Marketingbeleid

Mede dankzij een verantwoord marketingbeleid, professionele klantenservice en aandacht voor kwaliteit/prijsverhouding slaagt Booklidays er in het aanbod van particuliere accommodaties op transparante-, betrouwbare- en rendabele wijze te verhuren. Niet alleen de verhuurders zijn erg tevreden, ook de huurders. Vooral Duitse toeristen komen regelmatig en soms jaren achtereen terug.

Persoonlijk kennen

Petra leert de huurders persoonlijk kennen, omdat zij hen persoonlijk in- en uitcheckt en gedurende het verblijf als contactpersoon goed op de hoogte blijft. ,,Ik weet wie het zijn,waar ze verblijven, waar behoefte aan is”, vertelt ze. Booklidays bereikt mede hierdoor en het persoonlijke contact huurders die zich correct gedragen en zich keurig aan de regels houden.

Omgeving

Niet alleen Zandvoortse verhuurders, maar ook uit de omgeving zoals in Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Noordwijk aan Zee kunnen een kennismakingsgesprek voeren met het Zandvoortse verhuurbedrijf. Met de verhuurder kijkt Booklidays samen naar wat de behoefte is en welke servicepakket het beste daarbij aansluit.

Verantwoorde wijze

De verhuurder die ook op verantwoorde wijze zijn of haar woning- of vakantieruimte wil verhuren kan contact opnemen met Petra en haar bedrijf Booklidays. De belangrijkste doelstelling voor Petra is transparant en betrouwbaar verhuren.

Andere elementen

De andere elementen waar Booklidays voor staat is een aantrekkelijk rendement bieden, zorg bieden voor de ruimte die het bedrijf verhuurt, geen aanmeldkosten rekent en inzicht geeft in alle boekingen. Ook biedt Booklidays een professionele online presentatie accommodatie.

Meer informatie

Wie meer informatie wil hebben of een afspraak wil maken, kan contact opnemen via telefoonnummer 06-13400507 of een mailbericht sturen naar [email protected] Ook is het één en ander na te lezen op de website van Booklidays.

Hieronder afbeeldingen van de ontvangstruimte van Booklidays

 

 

article
7426
Booklidays verhuurt woon- en vakantieruimte aan toeristen
Advertorial: Eigenaren van woon- of vakantieruimten kunnen deze nu veilig en rendabel verhuren aan het Zandvoortse Booklidays.
https://zandvoort.nieuws.nl/algemeen/7426/booklidays-verhuurt-veilig-en-rendabel-woon-of-vakantieruimte-aan-toeristen/
2018-02-07T14:22:15+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/02/07142907/B-days-outside1.jpg
Booklidays, Petra Mardikjan, vakantiewoningen, verhuur
Algemeen