Vrijwilligers Informatiepunt Zandvoort zoekt een vrijwilligers fotograaf

Foto: Jaap Koper

Wie energie krijgt van fotografie kan terecht bij het Vrijwilligers Informatiepunt Zandvoort, waar zij fotografen zoeken op vrijwillige basis. De vrijwilligers fotograaf is vooral op zoek naar het perfecte plaatje bij elk nieuwsbericht wat onder meer de Stichting Pluspunt Zandvoort stuurt naar de plaatselijke media.

Profiel

Het profiel van de fotograaf die het VIP zoekt, is eenvoudig. Het gaat om mensen die andere mensen op hun gemak kunnen stellen en zo natuurlijk mogelijk op de kiek kunnen zetten. Het VIP zoekt vooral mensen die tijd over hebben en in het bezit zijn van een goede camera.

Dagelijkse activiteiten

Bij Pluspunt zijn er dagelijks diverse activiteiten met verschillende groepen mensen. Om deze activiteiten te promoten op de website, posters en flyers zijn volgens Pluspunt goede, sprankelende foto’s nodig. Uiteraard moeten deze foto’s voldoen aan de privacy richtlijnen en passen in de uitstraling van Pluspunt.

Fotoarchief

De fotograaf helpt mee om een praktisch fotoarchief op te bouwen, waaruit de PR medewerker foto’s kan gebruiken voor diverse doeleinden. Voor deze functie zijn geen vaste dagen of uren, je kunt je eigen tijd indelen waardoor het mooi te combineren is met andere bezigheden. Wie dit graag wil doen, kan contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van Pluspunt, Gooszen via [email protected] Meer informatie is te vinden op de website van het Vrijwilligers Informatiepunt.

'
article
10905
Vrijwilligers fotograaf gezocht in Zandvoort
Wie energie krijgt van fotografie kan terecht bij het Vrijwilligers Informatiepunt Zandvoort, waar zij fotografen
https://zandvoort.nieuws.nl/cultuur-welzijn/10905/vrijwilligers-informatiepunt-zandvoort-zoekt-een-vrijwilligers-fotograaf/
2019-01-08T11:36:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2019/01/09134439/Ook-Zandvoort-1-Zandvoort-Jaap-Koper.jpg
fotografen
Cultuur & Welzijn