Lintjesregen bij Plupunt Zandvoort

Foto: Rob Bossink

Ook dit jaar hebben een aantal vrijwilligers een lintje gekregen bij de traditionele lintjesregen van Pluspunt Zandvoort. Afgelopen vrijdag zijn burgemeester Niek Meijer en wethouder Gert-Jan Bluijs aanwezig geweest om bij de uitreiking van de lintjes de feestelijkheden een extra tintje te geven.

Valt of staat

Bij Pluspunt valt of staat alles met goede vrijwilligers. Sinds een flink aantal jaren gaat de welzijnsorganisatie op zoek binnen de eigen gelederen om hardwerkende vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vrijwilligers die oudere mensen bij staan met boodschappen doen of andere mensen helpen met bijvoorbeeld het repareren van huishoudelijke apparaten.

Jubilarissen

De jubilarissen hebben afgelopen vrijdag in grote getale familie en vrienden meegenomen. Na het nuttigen van een welkomst glaasje oranje bitter met een klein taartje is de ceremonie verder afgewerkt. Dit keer zijn veertien vrijwilligers die respectievelijk vijf, tien en zelfs vijfendertig jaar werkzaam bezig zijn voor Pluspunt in de watten gelegd. Ze hebben daarbij een passende oorkonde gekregen.

Door de aanwezigheid van Meijer en Bluijs hebben de jubilarissen versierselen opgespeld gekregen van de gemeente op. Zowel burgemeester als wethouder hebben de vrijwilligers daarbij gefeliciteerd met een woord van waardering bij het bereiken van hun mijlpaal. Na het officiële gedeelte is er geproost met champagne. Daarna is een high tea verzorgd door vrijwilligers Ans Bartling en Marga van den Berg. Al met al is het een harmonieus en genoeglijk samenzijn in de ontvangstruimte van Pluspunt.

Foto: Rob Bossink

'
article
12476
Lintjesregen bij Plupunt Zandvoort
Ook dit jaar hebben een aantal vrijwilligers een lintje gekregen bij de traditionele lintjesregen van
https://zandvoort.nieuws.nl/cultuur-welzijn/12476/lintjesregen-bij-pluspunt-zandvoort/
2019-04-16T11:00:21+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2019/04/16113712/Lintjesregen-2019-Pluspunt-Zandvoort-Rob-Bossink.jpg
lintjesregen, Pluspunt Zandvoort
Cultuur & Welzijn