Zandvoortse Wendy Moore brengt nieuwe single ‘Relapse’ uit

Foto: Laura Oonk Photography - Wendy Moore Official

Vorige week heeft de Zandvoortse muzikante en songwriter Wendy Moore haar nieuwe single ‘Relapse‘ uitgebracht en eigenlijk een vervolg is op haar eerste single ‘So Over Fake Friends’ die zij in maart heeft gepresenteerd. De single is te vinden op onder meer Spotify.

So over fake friends

In maart van dit jaar heeft Wendy al ‘So over fake friends‘ uitgebracht, waarbij ze ook een clip heeft gemaakt die grotendeels is opgenomen in de Wim Gertenbachschool. ‘Relapse’ is dus de opvolger die totaal anders klinkt als de voorganger. Waar de eerste single meer gaat over vriendschappen en hoeveel waarde een vriendschap kan hebben, gaat deze single meer over of de liefde echt is. Bovendien als iets echt is, kan je het dan ook terugdraaien?

Alternative FM

In de uitzending van Alternative FM waar Wendy afgelopen voorjaar nog te gast is geweest, heeft ze een akoestische versie van ‘Relapse’ laten horen. Inmiddels is het einde van het jaar aangebroken en heeft Wendy de tijd genomen om van ‘Relapse’ een robuuste productie te maken. Nu is op You Tube de officiĆ«le clip met de audio nog te horen, maar de bedoeling is dat er een echte clip gaat komen van het nummer.

Optredens

Het radio optreden in Alternative FM bij ZFM Zandvoort is niet het enige optreden geweest. Afgelopen zomer heeft Wendy onder meer een optreden gedaan bij de Vrienden van Zandvoort op het Badhuisplein en is de clip van ‘So over fake friends’ op het muziekkanaal XITE te zien geweest. ‘Relapse’ is afgelopen week te horen geweest in de uitzending van Alternative FM op ZFM Zandvoort.

Foto met toestemming gebruikt van Laura Oonk Photography

Cookieinstellingen