Pluspunt zet jubilarissen in het zonnetje

Foto: Pluspunt Zandvoort - aangeleverd

Net als het afgelopen jaar zijn ook de vrijwilligers van Pluspunt die hun jubileum hebben bereikt weer in het zonnetje zijn gezet. Alleen kan het jaarlijkse “jubilarissen feest”, voor vrijwilligers die 5, 10, 15 en 20 jaar (of meer) bij Pluspunt werkzaam zijn, door Corona niet doorgaan. Dit jaar is geen uitzondering geweest.

(persbericht Pluspunt Zandvoort)

Alternatief

Wederom is er een alternatief bedacht om waardering te tonen aan alle jubilarissen. Vrijwilligersbegeleider Marike Langeveld en directeur Remco Wijnia zijn met een bakfiets vol cadeautjes, jubilaris-speldjes en oorkondes bij de desbetreffende vrijwilligers langs gegaan. De bakfiets is tijdelijk beschikbaar gesteld door Buurtbedrijf “De Verbeelding”.

Warm onthaal

De jubilerende vrijwilligers hebben het tweetal warm onthaald en de waardering is groot. De vrijwilligers vinden het een ontzettend leuk gebaar en vertellen stuk voor stuk dat zij hun vrijwilligerswerk zó ontzettend missen! Ze kijken ernaar uit dat alles weer gaat lopen zoals vanouds en dat iedereen elkaar weer kan zien.

Tomeloze inzet

De reden dat Pluspunt de vrijwilligers die hun jubileum vieren, heeft volgens de welzijnsorganisatie te maken dat niet alleen de jubilarissen maar álle vrijwilligers tomeloze inzet tonen voor de organisatie. Zelfs in deze tijden staan zij voor iedereen klaar en om die reden geeft Pluspunt hen een dik compliment.

Cookieinstellingen