Zandvoorts Museum is op zoek naar vijf bestuursleden

Foto: Jaap Koper

Het Zandvoorts Museum is op zoek naar vijf bestuursleden. Het museum zoekt vooral mensen die affiniteit hebben met cultuur, maar ook partijen bij elkaar kunnen brengen.

Stichting

Het Zandvoorts Museum gaat zelfstandig verder in een stichting. Het is ook de reden waarom het museum zoekt naar leden voor een bestuur. In deze vorm wil het museum zich niet beperken tot de dorpsgrenzen. Het museum zoekt vooral de samenwerking met andere organisaties in de Metropoolregio Amsterdam. Daarbij wil het museum zich inzetten om naast een inspirerend museumbeleid, zich ook op te gaan stellen als een cultureel ondernemer.

Eigenschappen

Het zijn niet alleen deze eigenschappen voor de nieuwbakken bestuursleden die het Zandvoorts Museum zoekt. De vijf nieuwelingen moeten ook goed kunnen communiceren, door pakken en zich vrijwillig in te zetten voor het museum.

Avontuur

De gezochte bestuursleden staan tegelijk voor een avontuur. Volgens het Zandvoorts Museum krijgen de leden te maken met een geweldige uitdaging met een grote impact. Bovendien hebben de leden vrijheid en flexibiliteit en hebben zij de kans om het museum aantrekkelijker te maken.

Identiteit

Het museum vertegenwoordigt de historische en actuele identiteit van Zandvoort. De afgelopen jaren heeft het museum tal aan wisseltentoonstellingen, rondleidingen, cultuureducatie, workshops en het museumpodium geboden. Het podium is vooral muziek en theater. Op de websites www.zandvoortsmuseum.nl en www.tentoonstellingeninzandvoort.nl kunnen de gegadigden bekijken wat het museum allemaal doet.

 

Sollicitatieperiode

Wie informatie wil over het museum kan terecht bij Hilly Jansen via [email protected]. De sollicitaties kunnen geïnteresseerden richten aan Lydia Albinus via [email protected]. Albinus is projectleider. Wie solliciteert kan dit doen tot en met 20 maart 2017 en kan dit doen onder vermelding van ‘Bestuursfunctie Zelfstandig Zandvoorts Museum’.

Reacties