Vrijwilligers Pluspunt in het zonnetje gezet

Foto: Jaap Koper

Op vrijdagmiddag 21 april zal de Stichting Pluspunt met hun eigen lintjesregen 18 vrijwilligers in het zonnetje zetten. Deze vrijwilligers hebben dit jaar een kroonjaar als vrijwilliger en het werk wat zij voor de welzijnsorganisatie doet.

Belangeloos

De vrijwilligers zetten zich belangeloos in en hebben dat al geruime tijd gedaan voor Pluspunt. Traditioneel doet Pluspunt dit vlak voor Koningsdag en krijgen de vrijwilligers onderscheiding als beloning. Van de 18 vrijwilligers die de onderscheiding krijgen is er één die dat al 25 jaar doet.

Activiteiten

Pluspunt organiseert activiteiten en diensten voor jong en oud, zoals cursussen, workshops, jeugdhonk, kinderdisco, hulp- en dienstverlening en ontmoeting. De welzijnsorganisatie kan dat alleen doen dankzij een grote groep vrijwilligers die zich daarvoor inzetten. Die waardering wil de welzijnsorganisatie laten blijken via deze lintjesregen.

Versterking

Pluspunt grijpt de lintjesregen ook aan om weer te zoeken voor versterking van de groep bestaande vrijwilligers. Wie het leuk lijkt om vrijwilliger te zijn, kan een kijkje nemen bij de welzijnsorganisatie in Zandvoort Noord. Meer informatie is te krijgen bij vrijwilligerscoördinator Yolande Gooszen. Daarnaast is zij ook per mail te bereiken via [email protected]

De middag begint rond 15.15 uur aan de Flemingstraat 55.

Reacties