Mariecke Fransen vlogt in ‘één week uit het leven van…’

Foto: Jaap Koper

Mariecke Fransen vlogt deze week in de rubriek ‘één week in het leven van…’ voor vrouw.nl De redactie van het platform heeft haar juist gevraagd door haar initiatief ‘Mind your step’ waar ze als lifestylecoach mensen bewust te maken van hun eetgedrag.

Vlog

Mariecke heeft nu haar grenzen verlegd door een aantal vlogs te maken voor het mediaplatform. Eens per week licht de redactie een vrouw eruit en dit keer heeft Mariecke deze beurt gekregen. ,,Ze hebben mij benaderd”, zegt ze.

Ervaring

De ervaring om een vlog te maken is voor Mariecke nul geweest. Dus is de Zandvoortse onderneemster met een selfie stick aan de gang gegaan om wat opnames te maken. ,,Het zijn uiteindelijk vijf filmpjes van drie minuten”, vertelt ze.

Bijkomstigheid

De rubriek heeft als bijkomstigheid dat ze meer mensen bewust kan maken die te kampen hebben met hun gewicht. Met dit gegeven, gaat Mariecke terug met alles waarom ze met ‘Mind your step’ is begonnen. Haar eetverslaving.

Multidisciplinair

Het is ook de reden waarom ze aan multidisciplinaire coaching doet. In haar eerder verschenen boek ‘Gewicht verliezen en jezelf vinden’ beschrijft ze dit. Dat boek is bedoeld om mensen die met deze problemen kampen verder te brengen.

Kwetsbaar

Naast een vlog waarbij Mariecke zich kwetsbaar opstelt, volgt bij een ander mediaplatform een fotoshoot, waarin ze op schoenen met hoge hakken in een jurkje staat. Afgelopen week heeft ze voor de rubriek bij vrouw.nl een vlog gemaakt waarin ze zich kwetsbaar opstelt. Mariecke toont zichzelf in een bikini.

Verbinding en meerwaarde

Mariecke verbindt graag. Zo heeft ze de kersverse ondernemer Jurjen Mans gevraagd om enkele fysieke trainingen te geven bij Mariecke. Een onderdeel van die training is het ‘killer kaartspel’. Volgens Mariecke biedt ze een meerwaarde met deze initiatieven. De mensen die bij ‘Mind your step’ aankloppen zitten eerst in een weerstand modus, maar laten deze gaan, als ze het belang er van inzien. ,,Het lichaam is een bewgingsorgaan”, zegt Mariecke tot slot.

Reacties