Zandvoortse wandelvierdaagse komt er aan

Foto: Zandvoortse Wandelvierdaagse

Van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni is er weer de Zandvoortse wandelvierdaagse. Het evenement gaat het 19e jaar in.

Omgeving

De Zandvoortse wandelvierdaagse kent een keuze die de wandelaar door het dorp en haar omgeving voert. De Vierdaagse is populair onder wandelaars met een viervoeter, omdat die gewoon mee kan kan lopen. Om die reden heeft de plaatselijke dierenwinkel Dobey op de Grote Krocht gezorgd voor hondenkoekjes en water die beschikbaar is voor alle honden die meegaan.

Keuze

Voor de wandelaars is de keuze om te wandelen voor een route van 5 of 10 kilometer. Op beide routes zijn halverwege een rust- en controleplaats. De Wandel Vierdaagse start op dinsdag 6 juni, woensdag 7 juni en donderdag 8 juni in het Rode Kruisgebouw aan de Nicolaas Beetslaan 14 zijn. De organisatoren wijzen de deelnemers wel op de beschikbaarheid van minder parkeerplaatsen.

Medaille

De deelnemer die elke avond zijn stempeltje haalt, krijgt op vrijdag 9 juni een medaille als herinnering aan het evenement. Op die dag start de afsluitende wandeltocht vanaf het Kerkplein.

Kaarten

Kaarten in de voorverkoop kosten 5 euro en zijn te koop bij Bruna en Dobey aan de Grote Krocht. Ook kunnen deelnemers die interesse hebben in de Vierdaagse na 18.00 uur terecht aan de Haarlemmerstraat 12, Witteveld 11 en Helmersstraat 48. Het is ook mogelijk om kaartjes bij de start te kopen kosten, maar die zijn dan wel 1 euro duurder.

Meer informatie

Voor informatie kunt u onze website bezoeken www.zandvoortse4daagse.nl.

Cookieinstellingen