Pluspunt geeft theaterkaartjes weg voor Dag van de Ouderen

Foto: Jaap Koper

Stichting Pluspunt Zandvoort gaat theaterkaartjes weggeven voor de Dag van de Ouderen op 1 oktober. De welzijnsorganisatie geeft 50 kaartjes weg die elk een waarde van € 10 hebben. Wie een kaartje wil hebben moet er snel bij zijn.

Waardering

Op 1 oktober viert Pluspunt de Dag van de Ouderen en volgens de welzijnsorganisatie is dat een dag om waardering te tonen aan de ouderen in Zandvoort. De gratis theaterkaartjes zijn speciaal voor Inwoners vanaf 80 jaar en kunnen deze bij Pluspunt komen ophalen.

Zandvoort Souvenirs

De kaartjes zijn voor de theatershow Zandvoort Souvenirs Revue Spectacle. Deze vindt plaats op zondag 1 oktober in theater de Krocht en begint om 15.00. In de theatershow zitten zang, dans, operette, variété en een live orkest. Vele bekende en onbekende Zandvoorters doen mee aan de show.

Hart voor seniroren

Pluspunt wil met dit gebaar aantonen dat zij hart hebben voor de senioren in Zandvoort. ,,Wij vinden het belangrijk dat ook ouderen meedoen aan de samenleving en plezier kunnen beleven aan samenzijn met anderen en leuke activiteiten”, stelt Pluspunt bij de actie.

Ondersteuning

Pluspunt wil ook ondersteuning bieden aan senioren die dit nodig hebben. Zo is het mogelijk om andere senioren te ontmoeten, waarbij de welzijnsorganisatie graag de spil wil zijn? Wie een vraag heeft voor de sociaal werker ouderen kan gerust contact opnemen om meer te weten willen komen over de mogelijkheden die Pluspunt biedt.

Ophalen

Wie het gratis toegangsbewijs als 80 plusser wil hebben voor de theatershow tijdens de Dag van de Ouderen kan deze ophalen bij de balie van Pluspunt aan de Flemingstraat 55. Meer informatie is te krijgen via telefoonnummer 023-5740330.

Bron: Stichting Pluspunt Zandvoort

Cookieinstellingen