Sprookjeswandeling brengt lieve en minder lieve sprookjesfiguren naar centrum Zandvoort

Foto: Stichting Zandvoortse4daagse

Op zaterdag 16 december 2017 wordt in het centrum van Zandvoort een Sprookjeswandeling georganiseerd. Een leuke activiteit voor alle kinderen uit Zandvoort aan Zee en de regio.

Van 16.00 tot 18.45 zullen veel sprookjesfiguren rondwandelen op het Raadhuisplein en het Kerkplein in Zandvoort. Zo komt Sneeuwwitje met haar prins, Hans en Grietje en natuurlijk ook Roodkapje en de wolf. Peter Pan en Kapitein Haak wandelen ook rond en nog een heleboel andere figuren. Dit jaar komen ook Anna, Elsa en Olaf uit Frozen.

Ook de Kerstman is met zijn gezin aanwezig. Alle kinderen mogen met de Kerstman op de foto. De Kerstman zit op zijn troon op het terras van Grand Café XL.

In de Protestante Kerk is een doorlopend gevarieerd programma, dus vergeet vooral niet om ook daar naar binnen te lopen.

Boekje
Voor de kinderen die aan de Sprookjeswandeling willen deelnemen is er een boekje te koop. In het boekje zitten waardebonnen voor chocolademelk, een betoverde appel en een sprookjes oliebol ook een  korting bon voor de ijsbaan.

Het boekje kost € 5,00. Het boekje is te koop bij Bruna op de Grote Krocht. Natuurlijk ook op de avond zelf bij de kassa op het Kerkplein. In het boekje staan ook plaatjes van de sprookjesfiguren. Van een heleboel figuren kun je een handtekening krijgen. Lukt het je om alle handtekeningen te verzamelen?

Om 18.45 zal de Sprookjeswandeling worden afgesloten met muzikale medewerking van de Sprookjesfiguren in de Protestante Kerk waar gezamenlijk met alle deelnemertjes aan de Sprookjeswandeling kinderkerstliedjes worden gezongen.

Verkleed
Om het sprookjesgevoel helemaal compleet te maken wordt gevraagd aan alle kinderen om vooral ook verkleed te komen. Een deskundige jury kijkt welke kinderen het mooist verkleed zijn. Er zijn mooie prijzen te winnen. De prijsuitreiking zal bij de afsluiting in de Kerk plaatsvinden. Prijzen zijn er uiteraard alleen maar voor de deelnemers, hoewel het erg leuk is als ouders ook verkleed komen!

De Sprookjeswandeling wordt georganiseerd door de Stichting Zandvoortse4daagse.

Cookieinstellingen