Gratis cursus Klik & Tik in de Bibliotheek Zandvoort

Foto: Bibliotheek Zandvoort

Klik & Tik is een basiscursus voor iedereen die niet of nauwelijks met de computer werkt, maar dat wel graag wil. Deze basiscursus is binnenkort te doen bij de Bibliotheek Zandvoort waarbij iedereen leert de computer te gebruiken, moet omgaan met het internet en hoe iedereen met e-mail en social media kan werken.

Vijf bijeenkomsten

De cursus Klik & Tik bestaat uit vijf bijeenkomsten die plaatsvinden op donderdag 15 en 22 februari en op de donderdagen 1, 8 en 15 maart. De bijeenkomsten zijn van 10 tot 11:30 uur in de Bibliotheek Zandvoort aan de Louis Davidscarré 1.

Begeleiding

Medewerkers van de Bibliotheek Zandvoort begeleiden de cursus Klik & Tik. Aanmelden voor de gratis cursus kan aan de balie van de Bibliotheek of via de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Dagelijks leven

Internet en de computer zijn de afgelopen niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via het internet. Voor mensen die het internet en de computer een jungle vinden is de gratis de cursus Klik & Tik een mogelijkheid om wat meer te weten te komen over zowel het internet als de computer.

Zelfstandig

Tijdens de bijeenkomsten gaan deelnemers zelfstandig en in een kleine groep aan de slag. Aan het einde van de cursus ontvangt elke deelnemer een certificaat. Examenvrees hoeft niet, want de cursus bestaat niet uit een examen.

Bron: Bibliotheek Zandvoort.

'

Reacties

article
7352
Klik & Tik in Bibliotheek Zandvoort
Klik & Tik is een basiscursus voor iedereen die niet of nauwelijks met de computer
https://zandvoort.nieuws.nl/cultuur-welzijn/7352/gratis-cursus-klik-tik-bibliotheek-zandvoort/
2018-01-30T14:37:07+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/01/30143540/18_014-Klik-Tik-Bibliotheek-Zandvoort-e1517319365596.jpg
Bibliotheek Zandvoort, computer, internet, Klik & Tik
Cultuur & Welzijn