Pluspunt Zandvoort zoekt klussers voor Langer Zelfstandig Wonen

Foto: Pluspunt Zandvoort

Pluspunt Zandvoort is op zoek naar een klussers voor het project Langer Zelfstandig Wonen. De welzijnsorganisatie zoekt vooral mensen die een steun in het toilet kunnen ophangen, een brandmelder of een douchestoel kunnen plaatsen.

Rond het huis

De klussers zullen hun werkzaamheden vooral in en rond om het huis de klusjes uitvoeren. Volgens Pluspunt Zandvoort gaat het om simpele aanpassingen die het wonen voor ouderen of chronisch zieken makkelijker en veiliger maken.

Een paar uur

De klussers zijn niet langer bezig dan een paar uur. De werkzaamheden zijn niet te zwaar, te gevaarlijk of te ingewikkeld.  Pluspunt zoekt vooral klussers die samen met de klant naar de beste oplossing zoekt. Ook zoeken de klussers mee bij de aanschaf van materialen.

Aanvragen

De klusaanvragen komen binnen via het Sociaal Wijkteam of de sociaal werker ouderen. Pluspunt benadrukt dat de mensen die de klussen doen samen naar de beste oplossing voor de klant om deze langer zelfstandig te laten wonen.

Affiniteit

De welzijnsorganisatie vraagt van de klussers dat ze zorgvuldig kunnen werken en affiniteit hebben met ouderen en chronisch zieken. Bij het maken van passende oplossingen vraagt Pluspunt de klussers ook om inschattingen te kunnen maken waarbij eventueel een professioneel bedrijf bij moet komen.

Privacy

Wie als klusser voor Pluspunt gaat werken moet de privacy van de klant altijd respecteren en bovendien vraagt de welzijnsorganisatie een VOG Verklaring Omtrent Gedrag. Van Pluspunt krijgen de klussers een pasje om zich herkenbaar te maken als vrijwilliger van Pluspunt.

Aanmelden

De mensen die deze klussen willen doen kunnen zich aanmelden bij Hans Ruurda vai [email protected] of even bellen met 023-5740330.

Bron: Pluspunt Zandvoort

'

Reacties

article
7403
Pluspunt Zandvoort zoekt klussers
Pluspunt Zandvoort is op zoek naar een klussers voor het project Langer Zelfstandig Wonen. De
https://zandvoort.nieuws.nl/cultuur-welzijn/7403/pluspunt-zandvoort-zoekt-klussers-langer-zelfstandig-wonen/
2018-02-05T12:21:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/02/06125625/Klusser-Bijgesneden-Pluspunt-Zandvoort.jpg
klussers, Langer Zelfstandig Wonen, Pluspunt Zandvoort
Cultuur & Welzijn