Pluspunt Zandvoort biedt hulp bij belastingaangifte

Foto: Pixabay Falco CC0 Creative Commons

Ook dit jaar weer is Pluspunt Zandvoort beschikbaar voor hulp bij de belastingaangifte. De hulp is bedoeld voor alle mensen met een laag inkomen.

Teruggave

Wie bericht krijgt van de Belastingdienst of denkt een teruggave van de dienst te krijgen, kan contact opnemen met vrijwilligers die ervaring hebben met het doen van de belastingaangifte. Wie bij de belastingaangifte van 2017 is geholpen door Pluspunt hoeft niets te doen. De belastingvrijwilliger neemt contact met deze groep mensen op en hoeft Pluspunt niet zelf te bellen.

Termijn

De termijn om de belastingaangifte te doen loopt ook nu weer mogelijk tot 1 mei. De vrijwilligers zullen daarom mogelijk wat later contact met de mensen opnemen dan zij van Pluspunt gewend zijn. Wie zich voor het eerst wil aanmelden kan contact opnemen met de Plusdienst van Pluspunt op telefoonnummer 023-5717373.

Machtingscode

Belangrijk is voor mensen die willen dat een vrijwilliger de belastingaangifte verzorgt de machtigingscode van de Belastingdienst goed bewaard. De dienst stuurt deze via de post en is nodig voor het doen van de aangifte. Voor de hulp bij de belastingaangifte vraagt Pluspunt € 10 per belastingjaar.

Bron: Pluspunt Zandvoort

'

Reacties

article
7561
Pluspunt Zandvoort biedt hulp bij belastingaangifte
Ook dit jaar weer is Pluspunt Zandvoort beschikbaar voor hulp bij de belastingaangifte. De hulp
https://zandvoort.nieuws.nl/cultuur-welzijn/7561/pluspunt-zandvoort-biedt-hulp-belastingaangifte/
2018-02-24T13:05:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/02/24130426/Geld-Falco-Pixabay-CC0-Public-Domain.jpg
belastingaangifte, Pluspunt Zandvoort
Cultuur & Welzijn