Verhalenmiddag over de wederopbouw van Zandvoort

Foto: Pluspunt Zandvoort

De Bibliotheek Zandvoort en Pluspunt Zandvoort organiseren een verhalenmiddag over de wederopbouw. Zandvoorter Ton Drommel vertelt aan de hand van foto’s over de geschiedenis van Zandvoort.

Babbelwagen

Ton Drommel die de verhalenmiddag verzorgt, is zelf vrijwilliger bij De Babbelwagen. Deze club vrijwilligers vertellen graag over Oud-Zandvoort. Bijkomstigheid met deze bijeenkomsten zijn ook het ontmoeten van andere mensen die dezelfde interesse hebben over het verleden van Zandvoort. Ook het delen van elkaars verhalen staan geregeld centraal in de avonden die De Babbelwagen organiseert.

Andere thema’s

De afgelopen jaren heeft De Babbelwagen ook andere thema’s voorbij laten komen. Zo hebben vrijwilligers avonden georganiseerd over de Zandvoortse bijnamen, maar ook verhalen vertelt over het Visserspad door de eeuwen heen.

 

Collectie boeken

De Bibliotheek Zandvoort heeft de beschikking over een grote collectie boeken waarin de geschiedenis van Zandvoort is beschreven. Deze boeken liggen uiteraard ter inzage tijdens deze verhalenmiddag en zijn te leen voor leden van de bibliotheek.

Woensdag 28 maart

De verhalenmiddag is op woensdag 28 maart van 13.30 tot 16.00 uur. Na afloop kunnen de bezoekers napraten en is er de gelegenheid om persoonlijk een verhaal over dit onderwerp te vertellen. De toegangsprijs bedraagt € 2,50 en dat is inclusief koffie met wat erbij. Een kaartje is online te reserveren via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl of via Pluspunt Zandvoort. De plaats van handeling is in de Grote Zaal op de begane grond van De Blauwe Tram aan de Louis Davidscarré 1 in Zandvoort.

Bron: Bibliotheek Zandvoort en Pluspunt Zandvoort

'

Reacties

article
7708
Verhalenmiddag over wederopbouw van Zandvoort
De Bibliotheek Zandvoort en Pluspunt Zandvoort organiseren een verhalenmiddag over de wederopbouw. Zandvoorter Ton Drommel
https://zandvoort.nieuws.nl/cultuur-welzijn/7708/verhalenmiddag-wederopbouw-zandvoort/
2018-03-16T13:10:42+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/03/16130920/Afbeelding-Zandvoortse-Verhalenmiddag.jpg
Babbelwagen, Bibliotheek Zandvoort, De Blauwe Tram, Pluspunt Zandvoort, Ton Drommel, verhalenmiddag
Cultuur & Welzijn