Integrale controle pand Haltestraat

Foto: Jaap Koper

Op vrijdagavond 14 december is een controle uitgevoerd bij een bedrijf in de Haltestraat. De controle is uitgevoerd door het zogenaamde RIEC, het Regionale Informatie- en Expertisecentrum Noord-Holland met als doel om ondermijnende misstanden aan te pakken en ervoor te zorgen dat alle bedrijven zich houden aan de geldende regel- en wetgeving.

Samenwerkingsverband

De controle is een samenwerkingsverband waarbij een team van sociale rechercheurs en een team tegen woonfraude samenwerken met de politie, Omgevingsdienst IJmond en Belastingdienst. Het RIEC maakt onderdeel uit van het LIEC (Landelijk Informatie- en Expertisecentrum) wat zich richt op ondermijnende misstanden en criminaliteit. De teams verbinden informatie, expertise en krachten van de verschillende overheidsinstanties. Daarnaast stimuleren en ondersteunen de RIEC’s en het LIEC de publiek-private samenwerking bij de aanpak van ondermijning.

Hercontrole

Het pand komt in aanmerking voor een hercontrole op administratieve verplichtingen door de Belastingdienst. Op het gebied van brand- en bouwveiligheid bleken een aantal kleine zaken niet in orde. De verantwoordelijke persoon krijgt de gelegenheid dit in orde te maken.

Bron: Gemeente Zandvoort

 

'
article
10742
Integrale controle pand Haltestraat
Op vrijdagavond 14 december is een controle uitgevoerd bij een bedrijf in de Haltestraat. De
https://zandvoort.nieuws.nl/gemeente/10742/integrale-controle-pand-haltestraat/
2018-12-17T12:04:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/11/20130630/Raadhuis-Zandvoort-Jaap-Koper.jpg
controle, Haltetsraat
Gemeente