Inloopbijeenkomst voor nieuwe speelvoorziening tussen Lijsterstraat en Brederodestraat

Foto: Jaap Koper

Op woensdag 23 januari organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst voor omwonenden om mee te denken over een kleine speelvoorziening tussen de Lijsterstraat en Brederodestraat. Volgens de gemeente is de huidige speellocatie verouderd en is deze aan vernieuwing toe.

Initiatief

Een aantal bewoners van de Lijsterstraat heeft een initiatief bij de gemeente Zandvoort ingediend om te komen voor een vernieuwde voorziening. Zij willen graag een kleine speelvoorziening voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar tussen de Lijsterstraat en de Brederodestraat.

Ducky Duck

De gemeente organiseert de bijeenkomst op woensdag 23 januari 2019 van 16.00 tot 18.00 uur in de aula van Kindercentrum Ducky Duck aan de Louis Davidscarré 1. De gemeente nodigt graag de kinderen uit van deze leeftijdscategorie, omdat zij uiteindelijk de gebruikers van de speelvoorziening zijn. Eerder deze week hebben omwonenden een brief van de gemeente gekregen met het voornemen.

Digitale reactie

Alle mensen die geïnteresseerd zijn kunnen ook een digitale reactie achterlaten via www.zandvoort.nl/lijsterstraat als zij niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn bij de inloopbijeenkomst. Wie een reactie wil geven en achterlaten kan dat tot uiterlijk 25 januari 2019 doen.

Varianten en vervolgtraject

De gemeente weegt de inbreng van zowel de reacties via de digitale weg als bij de bijeenkomst, waarbij de gemeente drie varianten laat zien voor de inrichting. De gemeente komt hier later op terug tijdens een vervolgbijeenkomst op woensdag 6 februari 2019 van 16.00 tot 18.00 uur die eveneens in de aula van Kindercentrum Ducky Duck plaats gaat vinden.

Bron: Gemeente Zandvoort

'

Reacties

article
10974
Inloopbijeenkomst voor nieuwe speelvoorziening
Op woensdag 23 januari organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst voor omwonenden om mee te denken
https://zandvoort.nieuws.nl/gemeente/10974/inloopbijeenkomst-voor-nieuwe-speelvoorziening-tussen-lijsterstraat-en-brederodestraat/
2019-01-14T14:47:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/11/20130630/Raadhuis-Zandvoort-Jaap-Koper.jpg
Brederodestraat, Lijsterstraat, speelvoorziening
Gemeente