Initiatieven en ideeën gevraagd voor side-events bij Formule 1 op Circuit Zandvoort

Foto: Marcus van Dam

De gemeente Zandvoort vraagt aan de inwoners om met initiatieven en ideeën te komen voor side-events bij de Formule 1 op het Circuit Zandvoort. Dat kan een activiteit of een ander initiatief voorbereidend op of tijdens de Formule 1 zijn.

Meedenken

Volgens de gemeente is het fijn als inwoners mee willen denken voor deze evenementen rondom de Formule 1 volgend jaar mei. Wel zitten er enkele voorwaarden aan de initiatieven en ideeën. Veiligheid en bereikbaarheid van het circuit zijn essentieel en hebben volgens de gemeente prioriteit. Om de randprogrammering in goede banen te leiden is er één plek waar ideeën voor activiteiten en initiatieven binnen kunnen komen.

Drie keer

De Dutch Grand Prix Zandvoort komt voor minimaal drie jaar naar Zandvoort. De races zullen gaan plaatsvinden in 2020, 2021 en 2022. Het Formula One Management (FOM) maakt nog definitieve datum van de race bekend. Op dit moment werkt het FOM nog aan de Formule 1 kalender van komend jaar en zal naar verwachting deze zomer deze presenteren.

Groot evenement

De Dutch Grand Prix Zandvoort belooft volgens zowel de gemeente als de organisatoren van de Heineken Dutch Grand Prix een groot evenement te worden met de nodige races rond de Formule 1. Verder is er ruimte voor sport en spel waar zowel jong als oud aan mee kunnen doen. Naast de activiteiten op en rond het circuit ziet de gemeente een kans om met side-events heel Zandvoort mee te laten profiteren.

Reageren

Wie initiatieven en ideeën heeft voor activiteiten, een programmaonderdeel, kan reageren bij de gemeente Zandvoort en de organisatie van de Dutch Grand Prix Zandvoort. Wie een initiatief of idee heeft kan dit sturen naar [email protected]

Foto: Marcus van Dam

'

Reacties

article
13399
Initiatieven en ideeën gevraagd
De gemeente Zandvoort vraagt aan de inwoners om met initiatieven en ideeën te komen voor
https://zandvoort.nieuws.nl/gemeente/13399/initiatieven-en-ideeen-gevraagd-voor-side-events-bij-formule-1-op-circuit-zandvoort/
2019-06-11T16:47:36+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2019/05/19200919/Close-Up-Max-Marcus-van-Dam.jpg
Circuit Zandvoort, Formule 1, Heineken Dutch Grand Prix, side-events
Gemeente