Bewonersbijeenkomst over herinrichting straten Nieuw Noord in Zandvoort

De gemeente organiseert op maandag 9 september een bewonersbijeenkomst over het ontwerp van de herinrichting van enkele straten van Nieuw Noord in Zandvoort in 2020. De gemeente wil onder meer de Kamerlingh Onnesstraat, Max Planckstraat, Voltastraat, ’s-Gravesandestraat, Ampérestraat en de Wattstraat herinrichten. Tijdens deze bijeenkomst wil de gemeente de bewoners informeren over het ontwerp en hoort het graag wat de inwoners belangrijk vinden bij de herinrichting van deze straten.

Bijeenkomst

De bijeenkomst is op maandag 9 september 2019 van 19.45 tot 21.30 uur (inloop 19.30 uur) bij Brandweer Kazerne Zandvoort aan Linnaeusstraat 2.

Programma

  • 19.30 – 19.45                    inloop
  • 19.45 – 20.00                    inleiding en korte toelichting project
  • 20.00 – 20.45                    uiteen in groepjes (aan tafels met tekening)
  • 20.45 – 21.15                    toelichting per groepje van belangrijkste uitkomsten
  • 21:15 – 21:30                    afronding

Vervolgstappen

De uitkomsten van de bijeenkomst worden meegegeven aan het ingenieursbureau dat het ontwerp maakt. De gemeente wil alle reacties afwegen en waar mogelijk gebruiken voor het ontwerp. Bij een vervolgbijeenkomst licht de gemeente toe wat met alle reacties zijn gedaan. De deelnemers aan de bewonersbijeenkomst krijgen later dit jaar een uitnodiging.

Aanmelden

Wie zich aan wil melden voor deze bewonersbijeenkomst, kan dat doen via [email protected] onder vermelding van: aanmelden bewonersbijeenkomst herinrichting Nieuw Noord. Wie op de hoogte wil blijven van het project, kan een e-mailadres doorsturen onder vermelding van herinrichting Nieuw Noord naar [email protected].

Bron: Gemeente Zandvoort

Cookieinstellingen