Zandvoorters doen suggesties op verkeersknelpunten

De gemeente Zandvoort meldt op har website dat al ruim 600 Zandvoorters suggesties hebben gedaan over verkeersknelpunten in Zandvoort. Doel van de gemeente is om zoveel reacties en suggesties op te halen om van de inwoners te horen of inwoners vinden dat sommige knelpunten in de badplaats enige verbeteringen kunnen ondergaan.

Vragen

De gemeente vraagt aan de inwoners wat volgens hen de grootste verkeersknelpunten in Zandvoort zijn, wat er beter kan en wat de wensen van de Zandvoortse inwoners zijn. De gemeente Zandvoort wil het graag weten en stelt dat elke inbreng enorm waardevol is voor verkeersknelpunten in het dorp.

Suggesties

Op de gemeentelijke website kunnen inwoners hun suggesties aangeven op een speciale, interactieve, kaart. Deze kaart is te vinden op de website van ingenieursbureau Royal Haskoning die op dit moment een mobiliteitsvisie maakt voor de gemeente. Het ingenieursbureau geeft ook een korte uitleg over de werking van de interactieve kaart. Inwoners kunnen hun verbeterpunten nog tot dinsdag 21 januari 2020 daarop aangeven.

Schriftelijk reageren

De inwoners die liever schriftelijk reageren kunnen deze suggesties ook doorgeven. Wie dat wil, kan dan telefonisch contact opnemen met Royal HaskoningDHV via 088-3483072. Dit kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Zij sturen desgevraagd de kaart dan per post toe. Meer is te lezen in het nieuwsbericht Verkeer en vervoer in Zandvoort: waar ziet u kansen en knelpunten?

Cookieinstellingen