De gemeentelijke belastingen zijn onderweg

De komende tijd zullen de inwoners in Zandvoort weer de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen in uw brievenbus ontvangen. Volgens de gemeente is het een gecombineerde aanslag waarop is te ziet wat de kosten voor eventuele onroerende zaakbelasting, afvalstoffenheffing, rioolheffing en eventuele overige belastingen zijn.

(bron: Gemeente Zandvoort)

Informatie over wijze van betalen

Ook krijgt elke inwoner van de gemeente informatie over hoe de gemeentelijke aanslagen kunnen worden betaald. Verder geeft de gemeente informatie over hoe iemand kwijtschelding kan aanvragen of bezwaar kan maken tegen de aanslag.

Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid (GBKZ)

Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid (GBKZ) verzorgt de uitvoering van gemeentelijke belasting en belastingaanslagen. Op de website van de dienst kan elke inwoner vinden op veelgestelde vragen. Wie er dan toch niet uit kan komen, kan contact opnemen met GBKZ. De contactgegevens staan op de voorzijde van de aanslag vermeld.

Inzamelsysteem voor afval

Zoals eerder vermeld, zal ook de afvalstoffenheffing op de deurmat vallen. Op dat punt heeft de gemeente het inzamelsysteem voor afval in 2020 ingrijpend gewijzigd. Het is mogelijk om te reageren op het ontwerp van de Afvalstoffenverordening Zandvoort 2020. Deze ligt zes weken ter inzage in het raadhuis bij de publieksbalie op het raadhuis, Swaluëstraat 2.

Online

De stukken zijn ook online op de website Overheid.nl onder de Officiële Bekendmakingen te vinden en in te zien. De gemeente zal de ingebrachte reacties betrekken bij de definitieve besluitvorming. Iedereen kan tot en met vrijdag 20 maart 2020 reageren per e-mail naar [email protected] of per brief aan de Gemeente Zandvoort, Postbus 2, 2040 AA Zandvoort, t.a.v. M. van Westerhoven.

Cookieinstellingen