Informateur presenteert raadsprogramma voor gemeenteraad Zandvoort

Informateur Marcel van Dam gaat het raadsprogramma voor de gemeenteraad van Zandvoort aanbieden. Het Raadsporgramma Zandvoort 2018 en 2022 is met de raadsfracties besproken en in een speciale bijeenkomst in de raadszaal zullen de plannen voor het programma door de informateur worden toegelicht.

Ingrediënten

De afgelopen tijd hebben ook de Zandvoortse inwoners ingrediënten aangeleverd voor het raadsprogramma. Het is het moment dat al deze punten nu ook voor het eerst in een meer uitgebreide vorm naar buiten gaat komen voor zowel de raadsleden zelf als de inwoners van Zandvoort.

ZFM Zandvoort

De presentatie van het programma is vanaf 20.00 uur live te volgen op www.zandvoort.nl, maar ook zal de lokale omroep ZFM Zandvoort uitgebreid aandacht besteden aan de presentatie van de plannen. Voor die gelegenheid zullen Joop van Nes van de Zandvoortse Courant en Pieter Joustra van ZFM Zandvoort het raadsprogramma op de radio nauwgezet volgen en becommentariëren. Het radioprogramma van de omroep is te volgen via de ZFM Zandvoort app, 106.9 FM (vrije ether Zandvoort), 104.5 FM (kabel Zandvoort), op het digitale televisie kanaal 40 bij Ziggo en via www.zfmzandvoort.nl of www.zfm-live.nl.

Bron: ZFM Zandvoort

Cookieinstellingen