Convenant Buurtbemiddeling Zandvoort getekend

Deze week is er een vernieuwd convenant buurtbemiddeling Zandvoort getekend. Dat is gebeurd tijdens een extra overlastspreekuur waar de politie, woonstichting de Key en buurtbemiddeling Zandvoort samen met burgemeester Niek Meijer aanwezig zijn geweest.

Laagdrempelig

Buurtbemiddeling is een laagdrempelige manier om conflicten, pesterijen, overlast en andere ergernissen tussen buren aan te pakken. In gevallen als het niet zelf lukt, biedt het inwoners aan om onder begeleiding in gesprek te komen met hun buren.

Werkwijze

Deze werkwijze werpt volgens de drie partners zijn vruchten af. In de gemeente Zandvoort zijn er jaarlijks rond de 30 gevallen van burenoverlast waarin burgers hulp zoeken bij Buurtbemiddeling. Ongeveer 70 procent van de conflicten is met succes opgelost.

Bereikbaar

Wie Buurtbemiddeling wil bereiken kan dat doen op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur op telefoonnummer 023-5698883. Iedere eerste dinsdag van de maand is van 15.00 en 16.00 uur een overlastspreekuur in Pluspunt Zandvoort. De partners van buurtbemiddeling zijn vertegenwoordigd op het spreekuur.

Cookieinstellingen