Informatiebijeenkomst Boulevard Paulus Loot

De gemeente Zandvoort houdt op dinsdag 17 juli de eerste informatiebijeenkomst over de aanpassingen aan de boulevard Paulus Loot. De uitkomsten geeft de gemeente door aan het ontwerpbureau. Na de zomer volgen nog een aantal bijeenkomsten.

Veel informatie

Tijdens deze bijeenkomst krijgen geïnteresseerde bewoners over de boulevard Paulus Loot veel informatie. Ook hoort de gemeente graag van de Zandvoortse burgers wat zij belangrijk vinden bij de veranderingen aan de boulevard. De informatiebijeenkomst heeft een interactief onderdeel. Wie daar aan mee wil doen heeft een mobiele telefoon met internetverbinding nodig.

Twee tijdstippen

Bewoners kunnen kiezen uit twee tijdstippen om de informatiebijeenkomst te bezoeken. Het programma van beide bijeenkomsten is hetzelfde.

-Dinsdag 17 juli 2018 van 10.00 tot 12.00 uur (inloop 09.45 uur)
-Dinsdag 17 juli 2018 van 19.15 tot 21.15 uur (inloop 19.00 uur)

Locatie: De Blauwe Tram (grote zaal)

Louis Davidscarré 1, Zandvoort

Aanmelden

Wie zich wil aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan dit doen via [email protected]. De gemeente Zandvoort wil dan wel graag weten op welk tijdstip de deelnemers aanwezig willen zijn. Wie op de hoogte wil blijven van het project kan een email met emailadres achterlaten onder vermelding van Boulevard Paulus Loot naar [email protected]

Bron: Gemeente Zandvoort

Cookieinstellingen