Gemeente overhandigt taart aan Chin Chin na snelle actie

Foto: Gemeente Zandvoort

Afgelopen week heeft burgemeester Niek Meijer als voorzitter van de werkgroep Centrum een taart overhandigd aan de eigenaar en bedrijfsleider van discotheek Chin Chin om hen te bedanken. Aanleiding is de herrie uit de discotheek die omwonenden hebben gemeld.

Bastonen

Tijdens één van de avonden klagen de buurtbewoners over de dreunende bastonen van discotheek Chin Chin. Volgens de gemeente zijn door de goede verhoudingen in de werkgroep Centrum, de klachten snel terecht gekomen bij bedrijfsleider Maurice Mol van de discotheek Maurice Mol.

Postief

De reacties over de actie van Mol zijn positief. Het gaat vooral om de korte klap waarmee het gebeurt. Bezoekers van de Facebookpagina van de gemeente laat zien, dat dit soort dingen in de kleine details zitten.

Oplossing

Hij komt meteen in actie met een simpele en doeltreffende oplossing. Mol vraagt en eigenlijk geeft hij de DJ van dienst de opdracht om de bastonen terug te draaien. Kleine moeite en bewoners blij.

Overlast

De werkgroep Centrum heeft als doel om overlast die bewoners en omwonenden van de Haltestraat en omgeving ervaren, zoveel mogelijk probeert te voorkomen en aan te pakken. Dit voorbeeld is exemplarisch voor de manier waarop de werkgroep Centrum functioneert.

'

Reacties

article
9708
Taart voor Chin Chin
Afgelopen week heeft burgemeester Niek Meijer als voorzitter van de werkgroep Centrum een taart overhandigd
https://zandvoort.nieuws.nl/gemeente/9708/gemeente-overhandigt-taart-aan-chin-chin-snelle-actie/
2018-09-04T19:42:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/09/04193535/Taart-Chin-Chin-Niek-Meijer-Werkgroep-Centrum-Gemeente-Zandvoort-Bewerkt.jpg
Chin Chin, Haltestraat, taart, werkgroep Centrum
Gemeente