Gemeente doet onderzoek naar eigen dienstverlening voor ondernemers in Zandvoort

De gemeente Zandvoort gaat haar eigen dienstverlening onderzoeken voor de Zandvoortse ondernemers via het MKB (Midden- en Klein Bedrijf). De komende week krijgen alle ondernemers in Zandvoort een uitnodiging van de gemeente om mee te doen voor het onderzoek naar de gemeentelijke dienstverlening.

Ondernemersvriendelijke gemeente

Volgens de gemeente Zandvoort vindt zij het belangrijk om een ondernemersvriendelijke gemeente te zijn. Daarom wil de gemeente graag weten hoe ondernemers de dienstverlening waarderen en of zij mogelijkheden zien tot verbetering. Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers.

Dienstverlening en imago

Zo wil de gemeente van de Zandvoortse ondernemers weten hoe zij de dienstverlening van de gemeente aan ondernemers ervaren en wil de gemeente weten welk imago zij heeft. De andere twee pijlers zijn de  communicatie en beleid van de gemeente en de beleving van gemeentelijke lasten.

Vragenlijst

De ondernemers uit Zandvoort kunnen daarvoor gebruik maken van een digitale vragenlijst op de website van het MKB. Het invullen van de lijst kost niet meer dan vijf minuten. Ondernemers kunnen de enquête invullen tot 26 november 2018. De onderzoekers verwerken de antwoorden anoniem en behandelen de gegevens vertrouwelijk.

MKB vriendelijkste gemeente van Nederland

Zandvoort heeft al eens eerder de titel van ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland’. Het onderzoek naar de dienstverlening bij de gemeente voor ondernemers gebeurt in opdracht van MKB Nederland en onderzoeksbureau Lexnova voert het onderzoek uit.

Bron: Gemeente Zandvoort

Cookieinstellingen