Participatiemarkt Haarlem-Zandvoort heeft nog plaats voor stands van organisaties

Foto: Judith Buijze-Cappon

Het duurt nog even, maar op woensdag 3 april vindt weer de Participatiemarkt plaats in Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. De Participatiemarkt is bedoeld voor inwoners van en organisaties in Haarlem en Zandvoort.

Succes

De vorige editie van 2018 is volgens de organisatoren van de Participatiemarkt een doorslaand succes geweest. Rond de duizend bezoekers hebben afgelopen jaar het evenement bezocht om zich te oriĆ«nteren op meedoen in de samenleving. De gemeente Haarlem is zelfs bezig geweest om onder meer mensen die een uitkering hebben op grond van de Participatiewet, te betrekken onder het project ‘Ikdoemee’. Afgelopen jaar hebben bezoekers in stands van meer dan 40 organisaties veel informatie gevonden over activiteiten in de wijken, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen en werkstages.

Informatie

Ruim 100 mensen van deze organisaties hebben informatie gegeven aan de bezoekers en zij hebben ook concrete matches kunnen maken. Soms is het gericht op het vinden van een betaalde baan. Soms is het een andere invulling van werk en betrokkenheid bij de samenleving.

Initiatief

De Participatiemarkt is een initiatief van Pasmatch Personeelsdiensten, de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Gemeente Zandvoort en Gemeente Haarlem. Organisaties die met een informatiestand opnieuw mee willen doen of die voor het eerst mee willen doen, kunnen zich melden. Meer info op: www.participatiemarkthaarlem.nl .

'
article
11373
Participatiemarkt heeft nog plaats voor stands
Het duurt nog even, maar op woensdag 3 april vindt weer de Participatiemarkt plaats in
https://zandvoort.nieuws.nl/nieuws/11373/participatiemarkt-haarlem-zandvoort-heeft-nog-plaats-voor-stands-van-organisaties/
2019-02-04T10:00:47+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2019/02/04115533/Participatiemarkt-Haarlem-Zandvoort-Judith-Buijze-Cappon.jpg
Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Gemeente Haarlem, gemeente Zandvoort, Participatiemarkt, Pasmatch
Nieuws