Weer commercial in de maak binnen de gemeente Zandvoort

Foto: Jaap Koper

ABN AMRO is bezig een nieuwe commercial te maken. Afgelopen week is deze filmploeg aan de Zandvoortselaan in Bentveld gesignaleerd om wat opnames te maken van een huis die in de nieuwe commercial gaat voorkomen.

Mark Rietman

In de meest recente spots is de acteur Mark Rietman te zien. Die is niet gesignaleerd op de locatie, omdat die elders bezig is geweest. Hoe de commercial met Rietman er uit gaat zien is nog onbekend, maar het huis aan de Zandvoortselaan in Bentveld speelt wel een belangrijke rol in de spot.

In trek

Dat de gemeente Zandvoort in trek is voor commercials, blijkt wel uit eerdere spots van de Nederlandse Spoorwegen en de Staatsloterij. Van de NS zijn er zelfs twee gemaakt in Zandvoort. Een met een jongen en een hond en de ander met de NS topman Roger van Boxtel die een dag komt uitwaaien op het strand.

Pinautomaat

Overigens is de ABN AMRO toch al bezig in Zandvoort, want de pinautomaat aan het Raadhuisplein worden verplaatst. Sinds het kantoor is gesloten, is de ruimte gesplitst. De Pearle opticien heeft een plaats gekregen en straks krijgt ook Het Kruidvat een plaats in het voormalige pand van de bank aan het plein.

Dichtstbijzijnde automaten

Wie klant is van de ABN AMRO en toch geld wil hebben uit de automaat van de eigen bank, moet daarvoor of naar Heemstede of Overveen voor de dichtstbijzijnde automaat. Nu zijn de klanten aangewezen op de pinautomaten van de ING of de automaat in de Kerkstraat bij de thee en chocoladewinkel op de hoek van de Buureweg. De werkzaamheden voor het plaatsen van de nieuwe pinautomaten vordert wel en het leed voor de klanten zal snel ten einde zijn.

'

Reacties

article
12318
Commercial in de maak
ABN AMRO is bezig een nieuwe commercial te maken. Afgelopen week is deze filmploeg aan
https://zandvoort.nieuws.nl/nieuws/12318/weer-commercial-in-de-maak-binnen-de-gemeente-zandvoort/
2019-04-04T15:55:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2019/04/04152634/ABN-AMRO-Commercial-1-Jaap-Koper.jpg
ABN AMRO, commercial, Raadhuisplein
Nieuws