Kaartverkoop voor Heineken Dutch Grand Prix goed verlopen

De kaartverkoop voor de Heineken Dutch Grand Prix is goed verlopen.Dat meldt Hart Van Nederland. Wie nog geen kaarten heeft, heeft de mogelijkheid om dit in september opnieuw te gaan doen, want de Dutch Grand Prix laat weten dat er dan nog kaarten beschikbaar komen.

Hoop

Hoop is er ook voor de liefhebbers van de Formule 1 die nog geen kaartje hebben bemachtigd. Volgens de organisatoren van de Dutch Grand Prix komen er in september namelijk nog kaarten vrij. Deze zullen volgens marketing manager Teun Verheij van de Dutch Grand Prix in een webshop worden verkocht.

Laatste dag

Tot afgelopen woensdag hebben de mensen die zijn ingeloot de mogelijkheid gekregen om de toegewezen kaartjes te kunnen betalen. ,,De kaartverkoop is goed verlopen”, zegt Verheij tegen Hart van Nederland. ”Bijna alle tickets die waren aangevraagd en toegewezen zijn betaald. Voor vrijdag en zaterdag zijn er nog kaarten beschikbaar.”

Duidelijk

Inmiddels is het ook duidelijk wat er gaat gebeuren met de kaarten die nog over zijn. Volgens Verheij kunnen mensen zich in september op een speciale website voor laten inschrijven. ,,Ook voor zondag komt nog een klein aantal kaarten beschikbaar”, zegt Verheij. De mensen die zich al eerder hebben inschreven maar zijn uitgeloot, krijgen dan als eerste de mogelijkheid om deze kaarten af te nemen.

Bron: Hart van Nederland

Foto: Marcus van Dam

Cookieinstellingen